Wednesday, 06.20.2018, 3:15 AM
Welcome Guest | RSS
Albanian Hackers Group
Main
Sign Up
Login
Site menu

Seksioni kategoris
My files [147]

Bookmark website

Sondazhi Yne
Votoni webin
Total of answers: 826

Statistika

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Main » Files » My files

Beje USB-ne Me Foto (Background!)
05.26.2012, 3:39 AM
Kodi:
titulli : Beje USB-ne Me Foto (Background!)

Shkojme >

Kopjoje kete ne notepad (copy dhe paste), dhe banja Save as si desktop.ini


Kodi:
[.ShellClassInfo]
IconFile=%SystemRoot%system32SHELL32.dll
IconIndex=127
ConfirmFileOp=0

[{BE098140-A513-11D0-A3A4-00C04FD706EC}]
Attributes=1
IconArea_Image="your_picture.jpg"
IconArea_Text="0xFFFFFF"
VeBRA sources - don't delete the tag above, it's there for XXXXX purposes -
[ExtShellFolderViews]
{BE098140-A513-11D0-A3A4-00C04FD706EC}={BE098140-A513-11D0-A3A4-00C04FD706EC}
{5984FFE0-28D4-11CF-AE66-08002B2E1262}={5984FFE0-28D4-11CF-AE66-08002B2E1262}

[{5984FFE0-28D4-11CF-AE66-08002B2E1262}]
PersistMoniker=Folder.htt
PersistMonikerPreview=%WebDir%folder.bmp

Hapi 2:
fute ne USB qat File "desktop.ini" Zevendsoja emrin fotos qe don me ba bakground me ket your_picture fotoja duhet te jet te formatit .jpg 
(ku eshte aty te kodi :
Kodi:
IconArea_Image="your_picture.jpg"
[b]ju e beni ermin e fotos se juaj


Hapi 3:
Tash fute ket foto ne USB.

Hapi 4
Refresh (F5) [b]ose dil edhe hin
 ..edhe knaaqu me background te ri... 

MOs harroni ta ruani ' .ini '
Category: My files | Added by: albanian-hacker
Views: 409 | Downloads: 0 | Comments: 2 | Rating: 2.0/1
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]
Kerko

Share Website

Upload your files

VIDEO


Copyright ALBANIAN-HACKER © 2018
Free web hostinguCoz