Monday, 04.23.2018, 10:29 PM
Welcome Guest | RSS
Albanian Hackers Group
Main
Sign Up
Login
Site menu

Seksioni kategoris
My files [147]

Bookmark website

Sondazhi Yne
Votoni webin
Total of answers: 825

Statistika

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Main » Files » My files

Problem me USB? (Zgjidhja këtu)!2
05.26.2012, 2:20 AM
4. Delayed Write failed error 
Cito:
Ky eshte problemi qe shfaqet me se shpeshti ne USB gjate alokimit te fajlleve. 
Imazh

Per te zgjidhur nje problematikë te tille ndiq udhezimet e meposhtme:
 • Fshijë fajllet e panevjoshem (temporary files) nga USB duke perdorur Ccleaner.
 • Hapë My Computer, kliko me tastin e djathte mbi ikonen e USB , zgjidh Properties.
 • Kliko Tools > Error-checking and dhe zgjidh opcionin si në foton e meposhtme.
  Imazh
 • Pastaj do shfaqet nje dritare tjeter e vogel.
 • Aty selekto opsionet:
  • Automatically fix the file system dhe
  • Scan for and attempt recovery of bad sectors
 • Kliko Start
  Imazh5. USB Write Protection 
Cito:
Problem qe shfaqet ne shumicen e rasteve kur USB kan probleme me virusë, manovrimet dhe ndryshimet ne USB jane te pamundura. 
Imazh

Per te zgjidhur nje problematikë te tille ndiq udhezimet e meposhtme:
 • Kliko në Start >Run
 • Shëno : Notepad
 • Pasi të Hapet Notepad
 • Merr Gjithë kopje kodet e më poshtme dhe fut në Notepad
  Kodi:
  Windows Registry Editor Version 5.00

  [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\StorageDevicePolicies]
  "WriteProtect"=dword:00000000

 • Kliko File >> Save As ..
 • Filename: EnableUSBWrite.reg kliko SAVE ruaje në desktop
 • Tani do ta shiheni nje ikon sikurse kjo Imazh ,Ju lutem hapeni atë
 • Atëhere do të ju pyes Jeni i sigurt që deshironi që ta shtoni këtë Informacion Shtyp: Yes(po)
 • Sigurohu që informacioni të jetë shtuar me Sukëses "Has been succesfully entered info the Registry"
 • Ristarto Kompjuterin6. Please Insert a Disk into Drive

Cito:
Imazh 
Shkaktar kryersor jane konfliktet ndermjet pjeseve te kompjuterit per emertim, kur ndonje pjese e kompjuterit ka okupuar emertimim qe i perket USB atehere lind ky konflikt. 

Per te zgjidhur nje problematikë te tille ndiq udhezimet e meposhtme
-Metoda e parë:
Fik kompjuterin dhe fute USB... Ndize kompjuterin dhe shiko a po e lexon...
Shenim: Sigurohu qe nuk e ke te caktuar ne Bios te starton nga USB


-Metoda e dytë:
 • Kyqu si Administrator me qellim qe te kesh te gjitha te drejtat ne kompjuter
 • Vendos USB ne porten e saj
 • Kliko Mbi My computer me tast djatht > Manage
 • Zgjedh Storage
 • Zgjidh Disk Management
 • Zgjedh Usb-ën tuaj
 • Kliko me tast djatht "Change drive letter and paths"
 • Pastaj e ke Assign the following the drive leter
 • Ndrysho emrin e Usb psh prej F në S ose X


Shtesë - USB PORT FIX
Cito:
Gjithemon kur keni probleme me USB, zbatoje proceduren e meposhtme, ajo do ua fiksoj portet e USB nese aty gjinden ndonje problem.
 • Kliko në Start >Run
 • Shëno : Notepad
 • Pasi të Hapet Notepad
 • Merr Gjithë kopje kodet e më poshtme dhe fut në Notepad
  Kodi:
  Windows Registry Editor Version 5.00

  [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\USBSTOR]
  "Type"=dword:00000001
  "Start"=dword:00000003
  "ErrorControl"=dword:00000001
  "ImagePath"=hex(2):53,00,79,00,73,00,74,00,65,00,6d,00,33,00,32,00,5c,00,44,00,\
    52,00,49,00,56,00,45,00,52,00,53,00,5c,00,55,00,53,00,42,00,53,00,54,00,4f,\
    00,52,00,2e,00,53,00,59,00,53,00,00,00
  "DisplayName"="USB Mass Storage Driver"

  [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\USBSTOR\Security]
  "Security"=hex:01,00,14,80,90,00,00,00,9c,00,00,00,14,00,00,00,30,00,00,00,02,\
    00,1c,00,01,00,00,00,02,80,14,00,ff,01,0f,00,01,01,00,00,00,00,00,01,00,00,\
    00,00,02,00,60,00,04,00,00,00,00,00,14,00,fd,01,02,00,01,01,00,00,00,00,00,\
    05,12,00,00,00,00,00,18,00,ff,01,0f,00,01,02,00,00,00,00,00,05,20,00,00,00,\
    20,02,00,00,00,00,14,00,8d,01,02,00,01,01,00,00,00,00,00,05,0b,00,00,00,00,\
    00,18,00,fd,01,02,00,01,02,00,00,00,00,00,05,20,00,00,00,23,02,00,00,01,01,\
    00,00,00,00,00,05,12,00,00,00,01,01,00,00,00,00,00,05,12,00,00,00

  [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\USBSTOR\Enum]
  "0"="USB\\Vid_116f&Pid_0005\\20031015193616796"
  "Count"=dword:00000001
  "NextInstance"=dword:00000001

 • Kliko File >> Save As ..
 • Filename: Port_Fix.reg kliko SAVE ruaje në desktop
 • Tani do ta shiheni nje ikon sikurse kjo Imazh ,Ju lutem hapeni atë
 • Atëhere do të ju pyes Jeni i sigurt që deshironi që ta shtoni këtë Informacion Shtyp: Yes(po)
 • Sigurohu që informacioni të jetë shtuar me Sukëses "Has been succesfully entered info the Registry"
 • Ristarto Kompjuterin
Category: My files | Added by: albanian-hacker
Views: 212 | Downloads: 0 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]
Kerko

Share Website

Upload your files

VIDEO


Copyright ALBANIAN-HACKER © 2018
Free web hostinguCoz