Monday, 05.28.2018, 8:10 AM
Welcome Guest | RSS
Albanian Hackers Group
Main
Sign Up
Login
Site menu

Seksioni kategoris
My files [147]

Bookmark website

Sondazhi Yne
Votoni webin
Total of answers: 826

Statistika

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Main » Files » My files

Si te bejme Folderin me Password
05.26.2012, 3:09 AM
#Nuk Lejohet Kopjimi i ketij tutoriali pa lejen e autorit ose pa rrekllamimin e autorit !
===========================================================
A keni menduar ndonjëherë, nëse është e mundur të Lock Folder duke përdorur Notepad-in?
E pra po kjo është e mundur të Lock Folder pa ndonjë softuer. Kjo metodë punon mirë në XP / Vista dhe versioneve me shpresë e sipërme të dritareve.


Ju lutem mos e përdorni këtë metodë, nëse jeni të sigurt se çfarë po bëni ju, unë nuk jam përgjegjës për dëmet e shkaktuara nga përdorimi i kësaj, edhe pse nuk do të ndodhë në qoftë se ju ndiqni hapat e mia të saktë.


Këtu ne fillim:


Hapne Notepad-in tuaj nga Start -> All Programs - Accessories> -> Notepad

Hapi 1: Copy dhe Paste kodin e mëposhtëm në Notepad-in dhe Ruaje atë si FolderLock.bat

Kodi:
cls
@ECHO OFF
title Folder Locker
if EXIST "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}" goto UNLOCK
if NOT EXIST Locker goto MDLOCKER
:CONFIRM
echo Are you sure u want to Lock the folder(Y/N)
set/p "cho=>"
if %cho%==Y goto LOCK
if %cho%==y goto LOCK
if %cho%==n goto END
if %cho%==N goto END
echo Invalid choice.
goto CONFIRM
:LOCK
ren Locker "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}"
attrib +h +s "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}"
echo Folder locked
goto End
:UNLOCK
echo Enter password to Unlock folder
set/p "pass=>"
if NOT %pass%==type your password here goto FAIL
attrib -h -s "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}"
ren "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}" Locker
echo Folder Unlocked successfully
goto End
:FAIL
echo Invalid password
goto end
:MDLOCKER
md Locker
echo Locker created successfully
goto End
:End


Dhe tani ruaje kete File Notepad si FolderLocker.Bat

Hapi 2: - Tani Double Click që file të ri të Serisë quajtur FolderLock dhe ajo do të bëjë një dosje të re të quajtur Locker në të njëjtin vend:

Imazh

Tani vënë Data Brenda dosje Locker dhe përsëri Double Click Batch file të Lock atë, kjo do t'ju japë një shpejtë lloji, vetëm y dhe shtypni Enter:, File merrni mbyllur

Tani mbaj Batch File FolderLock.bat emëruar në një vend tjetër si USB Pen Drive tuaj në mënyrë që vetëm ju mund të hyni në Folder.

Të Hape Folder vetëm klikoni dy herë skedarin e Serisë përsëri dhe y lloji dhe shtypni Enter.

Unë shpresoj që ju pëlqen: D!

Category: My files | Added by: albanian-hacker
Views: 317 | Downloads: 0 | Rating: 2.0/1
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]
Kerko

Share Website

Upload your files

VIDEO


Copyright ALBANIAN-HACKER © 2018
Free web hostinguCoz